Melding

    Bewaar berekening

    Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

    Aanhef *

    Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.

    Versturen
    Hoofdmenu
    AV_Markus_stroopwafels_feb-2017_27

    Verkooppunten

    Waar kunt u de stroopwafels van Markus kopen?

    De lekkerste stroopwafel van Nederland is op veel plekken in het land te verkrijgen. Niet altijd in herkenbare vorm: we leveren onze stroopwafel ook aan andere verkoopformules of ze worden verkocht onder private label. Op het kaartje op deze pagina kunt u zien waar de echte Markus & Markus stroopwafels verkocht worden.

    Zoek een verkooppunt

    Markt

    Op de markt

    De (week)markt is natuurlijk de beste plek om te genieten van een warme superwafel, verse stroopwafels of een puntzak koekkruimels. Dagelijks vers en met liefde gebakken!

    Bakker

    Bij de bakker & speciaalzaak

    Onze lekkere kwaliteitsstroopwafel hoort met recht thuis in het assortiment van de brood- en banketbakker en de speciaalzaak. Verkrijgbaar in onze transparante stroopwafelzakjes.

    Supermarkt

    in de Supermarkt

    Er zijn in Nederland diverse supermarkten die onze stroopwafels verkopen. De stroopwafels zijn hier verkrijgbaar in onze karakteristieke gele ruit verpakking.

    Markus bakkerijwinkel

    stroopwafelmuur

    Voor vers gebakken stroopwafels, direct uit de bakkerij, trekt u stroopwafels uit de automatiek bij onze bakkerij in Waddinxveen en Gouda.

    Markus online verkooppunten

    ONLINE VERKOOPPUNTEN

    Wanneer u als liefhebber ook in het buitenland van onze stroopwafels wilt genieten, kunt u onze stroopwafels online bestellen via stroopwafels.online.

    Stroopwafels van Markus bij u in de buurt

    Vind een verkooppunt

    Berekenen

    ZELF BEREKENEN

    Een stroopwafelactie houden, stroopwafels als relatiegeschenk weggeven of stroopwafels laten bakken bij u op locatie? Bereken zelf de verwachte opbrengst of kosten met onze handige rekentools.

    Stroopwafelactie

    Telefoon

    meer weten?

    Bel ons tijdens kantooruren op

    0182 61 88 24

    of bekijk onze veelgestelde vragen.

    CONTACT

    Ambassadeur

    Ambassadeur worden?

    Winkeliers, brood- en banketbakkers en marktbakkers beschouwen wij als onze ambassadeurs. Ook ambassadeur worden van de lekkerste stroopwafel van Nederland?

    Marktbakkers