Melding

  Bewaar berekening

  Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

  Aanhef *

  Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.

  Versturen
  Hoofdmenu
  AV_Markus_stroopwafels_feb-2017_27

  Verkooppunten

  Waar kunt u de stroopwafels van Markus kopen?

  De lekkerste stroopwafel van Nederland is op veel plekken in het land te verkrijgen. Niet altijd in herkenbare vorm: we leveren onze stroopwafel ook aan andere verkoopformules of ze worden verkocht onder private label. Op het kaartje op deze pagina kunt u zien waar de echte Markus & Markus stroopwafels verkocht worden.

  Zoek een verkooppunt

  Markt

  Op de markt

  De (week)markt is natuurlijk de beste plek om te genieten van een warme superwafel, verse stroopwafels of een puntzak koekkruimels. Dagelijks vers en met liefde gebakken!

  Bakker

  Bij de bakker & speciaalzaak

  Onze lekkere kwaliteitsstroopwafel hoort met recht thuis in het assortiment van de brood- en banketbakker en de speciaalzaak. Verkrijgbaar in onze transparante stroopwafelzakjes.

  Supermarkt

  in de Supermarkt

  Er zijn in Nederland diverse supermarkten die onze stroopwafels verkopen. De stroopwafels zijn hier verkrijgbaar in onze karakteristieke gele ruit verpakking.

  Markus bakkerijwinkel

  stroopwafelmuur

  Voor vers gebakken stroopwafels, direct uit de bakkerij, trekt u stroopwafels uit de automatiek bij onze bakkerij in Waddinxveen en Gouda.

  Markus online verkooppunten

  ONLINE VERKOOPPUNT

  Wanneer u als liefhebber ook in het buitenland van onze stroopwafels wilt genieten, kunt u onze stroopwafels online bestellen via onze online verkooppartner stroopwafels.online

  Stroopwafels van Markus bij u in de buurt

  Vind een verkooppunt

  Berekenen

  ZELF BEREKENEN

  Een stroopwafelactie houden, stroopwafels als relatiegeschenk weggeven of stroopwafels laten bakken bij u op locatie? Bereken zelf de verwachte opbrengst of kosten met onze handige rekentools.

  Stroopwafelactie

  Telefoon

  meer weten?

  Bel ons tijdens kantooruren op

  0182 61 88 24

  of bekijk onze veelgestelde vragen.

  CONTACT

  Ambassadeur

  Ambassadeur worden?

  Winkeliers, brood- en banketbakkers en marktbakkers beschouwen wij als onze ambassadeurs. Ook ambassadeur worden van de lekkerste stroopwafel van Nederland?

  Marktbakkers