Melding

  Bewaar berekening

  Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

  Aanhef *

  Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.

  Versturen
  Hoofdmenu
  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/av_markus_stroopwafels_feb-2017_05_1_20170214_112355.jpg

  Veelgestelde vragen

  Altijd handig om te weten!

  Hier kunt u de vragen terug vinden die onze klanten het meest aan ons stellen. Hier onder bevinden zich knoppen die u direct naar een specifieke categorie zullen sturen.

  Algemene vragen
  Stroopwafelactie
  Algemene vragen
  1.
  Hoelang kan ik de stroopwafels van Markus bewaren?

  Omdat we aan onze stroopwafels geen bind- en conserveermiddelen toevoegen is het belangrijk dat ze vers worden gegeten. Het liefst binnen twee weken na het bakken. Hoe verser u de stroopwafel eet, hoe lekkerder deze zal smaken!(zie hiervoor de THT-datum op het sluitclipje). U kunt onze stroopwafels langer bewaren door ze in te vriezen. Wanneer u een stroopwafel wenst, laat u deze even ontdooien. Op kamertemperatuur smaken ze het lekkerst! Kijk ook hier voor meer informatie over de versheid van onze stroopwafel.

  2.
  Is de stroopwafel van Markus echt anders?

  Onze stroopwafels worden bereid met natuurlijke ingrediënten. Ze zijn krokant, gevuld met een zachte stroop en met liefde gebakken. Alleen A-kwaliteit grondstoffen zijn goed genoeg als ingrediënten voor onze stroopwafels. De zuiverste bloem, de beste basterdsuiker en romige roomboter. Smaakvolle kaneel, knisperende kristalsuiker en zachte stroop. Met die ingrediënten bakken wij onze heerlijke stroopwafels. We voegen geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toe en dus ook geen kunstmatige vanille. In plaats daarvan brengen we onze stroopwafels op smaak met een vleugje echte kaneel.

  3.
  Hoe kan ik ambassadeur worden van Markus & Markus stroopwafels?

  Winkeliers, brood- en banketbakkers en marktbakkers beschouwen wij als onze ambassadeurs. Wilt u ook ambassadeur worden van de lekkerste stroopwafel van Nederland? Neem dan contact met ons op of kijk op Bakkerijen, Supermarkten en Marktbakkers.

  4.
  Past de Markus & Markus stroopwafel in mijn glutenvrije dieet?

  Ja, onze glutenvrije stroopwafel past zeker binnen uw dieet. Onze glutenvrije stroopwafels worden gebakken in een specifiek ingerichte glutenvrije bakkerij. In deze bakkerij wordt uitsluitend glutenvrij gebakken, zodat mensen die geen gluten mogen, zo toch kunnen genieten van onze heerlijke stroopwafel.

  5.
  Waar kan ik de echte stroopwafels van Markus & Markus kopen?

  De lekkerste stroopwafel van Nederland is op veel plekken in het land te verkrijgen. Niet altijd in herkenbare vorm: we leveren onze stroopwafel ook aan andere verkoopformules of ze worden verkocht onder private label. Je kunt onze stroopwafels vinden bij de bakker, op de markt, in de supermarkt en in onze eigen bakkerswinkel. Klik hier voor de verkooppunten.

  6.
  Kan ik een spreekbeurt houden over jullie stroopwafel?
  7.
  Is het mogelijk om koekkruimels (stroopwafelsnippers) te trakteren op school?

  Jazeker is dit mogelijk. U kunt bij ons koekkruimels kopen aan onze bakkerij. De koekkruimels verkopen wij in puntzakken (ca. 700 gram), waarbij u eventueel losse papieren puntzakjes kunt aanschaffen om thuis te vullen. Naast puntzakjes kunt u er ook voor kiezen de koekkruimels op een andere manier te verpakken om te trakteren. Handige tips: In een puntzakje gaat ongeveer 150 gram koekkruimels. In een boterhamzakje gaat ongeveer 250 gram koekkruimels. In een plastic bekertje gaat ongeveer 90 gram koekkruimels. Voor de meesters en juffen kunt u verse stroopwafels trakteren.

  8.
  Waar kan ik de productinformatie over jullie producten vinden?

  Wanneer u benieuwd bent naar het gewicht en/of afmetingen van onze producten, kunt u deze vinden op onze assortimentspagina.

  9.
  Ik ben benieuwd naar jullie stroopwafels, kan ik samples / proefpakketjes opvragen?

  Helaas is het voor ons niet haalbaar om proefpakketjes en/of samples van onze producten te versturen. Wilt u een stroopwafel proeven, kijk dan op onze verkooppunten pagina om te zien waar u onze stroopwafels kunt kopen. Of kom langs bij ons aan de bakkerij(winkel) in Waddinxveen om een stroopwafel te proeven.

  10.
  Wat zijn jullie openingstijden?

  Onze openingstijden zijn: Receptie (afhalen bestellingen) Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00 uur Bakkerijwinkel (particuliere verkoop) Maandag t/m vrijdag 07:30 tot 16:30 uur

  Stroopwafelactie
  1.
  Hoe lang van te voren moet ik de stroopwafels voor mijn stroopwafelactie bestellen?

  Omdat wij alle bestellingen vers bakken in onze stroopwafelbakkerij en uw order niet van een voorraad afpakken ontvangen wij minimaal 4 tot 5 weken voorafgaand aan het afhaal/aflevermoment uw bestelling. Wij bakken uw stroopwafels zo dicht mogelijk tegen de leverdatum, omdat onze stroopwafels vers het lekkerst zijn!

  2.
  Wat is de inkoopprijs van een pakje stroopwafels?

  Wij bieden onze stroopwafels voor een stroopwafelactie tegen een scherpe prijs aan, zodat er zoveel mogelijk geld overblijft voor het goede doel! U kunt onze prijzen vinden in de stroopwafelactiebrochure die u kunt downloaden op onze stroopwafelactie pagina.

  3.
  Hoeveel pakjes stroopwafels zitten er in een doos?

  Wij leveren onze pakjes stroopwafels verpakt in dozen van 15 pakjes. Stroopwafels kunnen alleen in volle dozen worden ingekocht.

  4.
  Mogen niet verkochte pakjes worden geretourneerd?

  Helaas is het retourneren van pakjes stroopwafels, wanneer deze onverhoopt niet verkocht worden, niet mogelijk. Wij bakken iedere bestelling vers en speciaal op bestelling, waardoor u er vanuit kunt gaan dat de stroopwafels die u van ons ontvangt, geen 'tweedehands' producten zijn. Daarnaast is de houdbaarheid van onze stroopwafels beperkt en smaken ze vers het lekkerst. Wij kunnen met oog daarop geen pakjes retour nemen.

  5.
  Kan mijn bestelling worden bezorgd?

  Wij kunnen vanaf 5 dozen (75 pakjes) de bestelling bij u bezorgen. Onder dit aantal kan een bestelling bij ons aan de bakkerij worden afgehaald.

  6.
  Kan mijn bestelling ook op maandag bezorgd worden?

  Levering op maandag is mogelijk, maar heeft (zeker in de zomermaanden) niet onze voorkeur. Wij dienen een werkdag voor levering, de zending aan te melden en over te dragen aan onze koerier. Stroopwafels die maandag bezorgd worden, moeten daardoor vrijdag al overgedragen worden aan de koerier zodat deze het weekend (niet gekoeld) opgeslagen worden. Onze voorkeur heeft een snelle levering, waardoor bezorgen vanaf dinsdag eerder aanbevolen wordt.

  7.
  Kan ik mijn bestelling ook bij jullie aan de bakkerij afhalen?

  Jazeker! Onze receptie is op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:00 uur. Wanneer u een bestelling bij ons plaatst, zorgen wij ervoor dat deze klaarstaat op het afgesproken afhaaltijdstip. Hou wel rekening met een levertijd van ca. 4 tot 5

  8.
  Hoe kan ik (en mijn actieklanten) de stroopwafels het best bewaren?

  Onze stroopwafels zijn vers en op kamertemperatuur het lekkerst! Bewaar onze pakjes stroopwafels echter in de koelkast om deze zo lang mogelijk vers te houden. Mocht u meerdere pakjes kopen/verkopen, dan kunt u de stroopwafels het beste invriezen. Laat ze vervolgens langzaam ontdooien wanneer u ze wilt consumeren.

  9.
  Ik heb mijn vraag over de stroopwafelactie nog niet kunnen vinden in bovenstaand overzicht. Heeft u meer informatie over het succesvol organiseren van een stroopwafelactie?

  Download voor meer informatie onze stroopwafelactie brochure via onze stroopwafelactie pagina of maak een berekening met behulp van onze calculator.

  Berekenen

  ZELF BEREKENEN

  Een stroopwafelactie houden, stroopwafels als relatiegeschenk weggeven of stroopwafels laten bakken bij u op locatie? Bereken zelf de verwachte opbrengst of kosten met onze handige rekentools.

  Stroopwafelactie

  Telefoon

  meer weten over onze stroopwafels?

  Bel ons tijdens kantooruren op

  0182 61 88 24

  of bekijk onze veelgestelde vragen.

  CONTACT

  Ambassadeur

  Ambassadeur worden?

  Winkeliers, brood- en banketbakkers en marktbakkers beschouwen wij als onze ambassadeurs. Ook ambassadeur worden van de lekkerste stroopwafel van Nederland?

  Marktbakkers