Melding

  Bewaar berekening

  Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

  Aanhef *

  Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.

  Versturen
  Hoofdmenu
  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/av_markus_bakkerij_03_1_20160620_202408_20171017_152257.jpg

  Stroopkoeken van Markus

  Naast de traditionele stroopwafels verkopen wij vanuit onze familiebakkerij- en onze bakkerijwinkel ook ambachtelijke stroopkoeken. Net zo lekker als een Goudse stroopwafel maar dan nét even anders. Het verschil in het woord zegt het al: bij stroopkoeken wordt de heerlijke zoete stroop omhuld door een koek in plaats van een wafel. De koeken worden met roomboter gebakken en daarna gevuld met een heerlijke stroop.

  Onze stroopwafelbakkerij

  Onze bakkerij staat in Waddinxveen, op kruimelafstand van de plek waar de traditionele Goudse stroopwafel ooit voor het eerst werd gebakken.

  Ons familiebedrijf mag leunen op maar liefst drie generaties liefde voor de traditionele stroopwafels en allerhande varianten daarvan, waaronder de stroopkoeken.

  Met dezelfde liefde waarmee we onze stroopwafels bakken, worden onze smakelijke stroopkoeken gebakken. Een heerlijke koek om van te smullen!

  AV_Markus_Stroopwafels_007
  AV_Markus_Stroopwafels_048

  Ons assortiment

  Ons familiebedrijf maakt voor ieder wat wils op het gebied van stroopwafels en stroopkoeken, zodat iedereen kan genieten van dit oer-Hollands koekje.

  Naast onze winkel bij onze bakkerij in Waddinxveen hebben wij verschillende verkooppunten in het land en kunt u uw favoriete koekje online bestellen. Koop bij ons de lekkerste:

  • stroopkoeken
  • traditionele stroopwafels
  • stroopwafels in blik
  • stroopwafels in pot
  • mini stroopwafels
  • glutenvrije stroopwafels
  • suikerarme stroopwafels

  Bekijk ons assortiment

  Bewaaradvies stroopkoeken

  Stroopkoeken houden niet zo van direct (zon)licht en zullen in dat geval snel uitdrogen.

  De stroopkoeken kunnen dus het beste op een koele en donkere plek bewaard worden. Denk aan een keukenkastje of een leuke blik of pot. De koeken worden verpakt met een THT-datum op de sluitclip, maar net als onze stroopwafels geldt ook voor stroopkoeken dat ze vers het állerlekkerst zijn.

  AV_Markus-producten-2017_07

  Stroopkoeken kopen

  U kunt onze stroopkoeken in onze bakkerijwinkel in Waddinxveen kopen. Daarnaast zijn er verschillende verkooppunten door het hele land voor de lekkerste stroopwafels en –koeken! Zoek hieronder een verkooppunt bij u in de buurt.

  Stroopwafels van Markus bij u in de buurt

  Vind een verkooppunt

  Meer weten over onze stroopkoeken?

  Bel ons tijdens kantooruren op 0182 61 88 24 of mail ons uw vraag. Wij helpen u graag!


  Raadpleeg ook onze antwoorden op veelgestelde vragen.