Melding

  Bewaar berekening

  Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

  Aanhef *

  Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.

  Versturen
  Hoofdmenu
  AV_Markus_presentatie_15

  Markus & Markus Stroopwafels

  Stroop zit ons in het bloed

  De naam Markus is onlosmakelijk verbonden met de stroopwafel. Stroop zit ons als het ware in het bloed. In 1965 begon opa al met het bakken van de zogenaamde ‘siroopwafels’ en in 1978 startten zijn zoons Jan en Leo Markus hun eigen stroopwafelbakkerij. Net als zijn vader en oom leidt de inmiddels huidige eigenaar Martin Markus vanaf 2007 de stroopwafelbakkerij nog steeds met veel liefde en passie voor het vak.

  Kwaliteit en smaak centraal

  Bij Markus & Markus staan kwaliteit en smaak centraal. Dáár onderscheiden wij ons dan ook mee. Het streven naar een grotere afzetmarkt mag niet ten koste gaan van onze stroopwafel. Groei is namelijk geen doel op zich, maar een middel om zoveel mogelijk mensen van onze lekkere stroopwafels te laten genieten! Op die manier kunnen we ons bij Markus & Markus inzetten voor kwaliteit en aandacht blijven geven aan onze klanten, medewerkers en leveranciers.

  Bekijk de video
  Stroopwafels van Markus zijn met liefde gebakken

  Onze ambitie

  Wij bakken een ouderwets lekkere, met liefde bereide verse stroopwafel voor de smaakbewuste consument.

  Dat is niet alleen de ambitie van onze bakkers, maar ook van de inpakkers die de stroopwafels controleren en met zorg in het zakje verpakken. En van de technici die de machines controleren. Om nog maar te zwijgen over de schoonmakers die iedere week de karakteristieke ruitjes reinigen van de stroopwafelijzers. Kortom, de kwalificatie 'ambachtelijk' is met recht van ons op toepassing.

  In de huidige voedingsmiddelenindustrie die gedomineerd wordt door massaproducten met vlakke, algemene smaken, stijgt de behoefte aan eerlijke kwaliteitsproducten met een uitgesproken smaak. Dat weten ze op de marketingafdelingen ook: op verpakkingen prijken veelvuldig adjectieven als ‘natuurlijk’, ‘echt’, ‘puur’, ‘traditioneel’ en ‘ambachtelijk’. Die termen gebruiken wij ook, maar in tegenstelling tot veel van deze producten, komt bij ons de inhoud overeen met wat er op de verpakking omschreven staat.

  SMAAKT DIT NAAR MEER?

  Proef zelf de stroopwafels van Markus!

  Markus & Markus stroopwafels zijn écht de lekkerste van Nederland. U kunt onze Goudse stroopwafels kopen op de markt, in de supermarkt, bij brood- en banketbakkerijen en natuurlijk in onze eigen stroopwafelbakkerij in Waddinxveen. Zoek op uw plaats of postcode en vind een verkooppunt bij u in de buurt!

  Vind een verkooppunt

  ONZE STROOPWAFELs VERKOPEN?

  Word ook ambassadeur van Markus & Markus stroopwafels!

  De smaakbewust consument van vandaag de dag heeft behoefte aan een eerlijk kwaliteitsproduct met een uitgesproken smaak. Onze stroopwafel vormt een prachtige aanvulling op uw banketassortiment, of u nu een supermarkt, bakkerij, speciaalzaak of marktkraam hebt of wilt beginnen. Daarnaast zijn onze stroopwafels bijzonder geschikt om een succesvolle stroopwafelactie mee te organiseren!

  Word ambassadeur

  Ons kwaliteitsprofiel

  Netjes en schoon

  We zijn Hygiënecode gecertificeerd

  Om een lekkere stroopwafel te maken zijn de grondstoffen en het bereidingsproces natuurlijk belangrijk, maar ook moet de hygiëne gewaarborgd kunnen blijven. Daarnaast is het belangrijk dat de bakkerij schoon is en er verzorgd gewerkt wordt.

  Om dit alles te kunnen waarborgen zijn wij Hygiënecode gecertificeerd en werken wij al jaren volgens de HACCP richtlijnen en normen. Jaarlijks vinden er door externe partijen inspecties plaats en wordt de bakkerij, de processen en de documentatie gecontroleerd en beoordeeld. Op basis van een jaarlijkse rapportage en een positieve beoordeling zal een nieuw certificaat worden uitgereikt.

  Markus & Markus Stroopwafels uit Waddinxveen - Goudse wafels - Ambachtelijke stroopwafels

  Gebakken, ingepakt en bezorgd

  Onze mensen doen alles met liefde voor stroopwafels

  Afbeelding3
  Over Markus en Markus

  Telefoon

  meer weten over markus & markus?

  Bel ons tijdens kantooruren op

  0182 61 88 24

  of bekijk onze veelgestelde vragen.

  CONTACT