Melding

  Bewaar berekening

  Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

  Aanhef *

  Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.

  Versturen
  Hoofdmenu
  Stroopwafels van Markus - Waddinxveen - Goudse wafels

  Stroopwafels van Markus

  Met liefde gebakken

  Bij Markus & Markus maken wij de lekkerste stroopwafel van Nederland. Dat zeggen wij niet alleen, maar iedereen die 'm heeft geproefd. Onze stroopwafels worden bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Kwaliteit en smaak staan bij ons familiebedrijf dan ook bovenaan en vormen de ijkpunten voor al onze keuzes.


  Kijk hier waar u onze stroopwafels kunt kopen

  Kaneel versus vanille

  Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze stroopwafels en daarom voegen wij geen overbodige ingrediënten toe zoals kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

  Dit in tegenstelling tot veel stroopwafels en de meeste andere koeken in het koekassortiment van de supermarkt. Zo wordt vanille (in veel gevallen een kunstmatige variant) veel gebruikt om de onaangename smaak van bindmiddelen te verbloemen.

  Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit grondstoffen om de beste basis te leggen voor de onderscheidende kwaliteit en smaak van onze stroopwafels. Wij gebruiken dan ook geen vanille, maar een vleugje échte kaneel om onze stroopwafels op smaak te brengen.

  Stroopwafels van Markus - Waddinxveen - Goudse wafels

  Vers het lekkerst

  Omdat we aan onze stroopwafels geen bind- en conserveermiddelen toevoegen is het belangrijk dat ze vers worden gegeten. Het liefst binnen twee weken na het bakken. Hoe verser u de stroopwafel eet, hoe lekkerder deze zal smaken!

  Doordat onze stroopwafels gevuld zijn met een zachte stroop, zal het vocht hieruit naar verloop van tijd in de krokante wafel trekken. De wafel wordt hierdoor zachter en de stroop zal hierdoor taaier worden. Door de Markus & Markus stroopwafels koel of gekoeld te bewaren, vertraagt u dit proces en blijven de wafels langer vers. De stroopwafels zijn uitstekend in te vriezen, wanneer u deze voor later wilt bewaren.

  Voordat u gaat genieten van de stroopwafel, laat deze dan eerst op kamertemperatuur komen.

  Heeft u de stroopwafels per ongeluk langere tijd buiten de koelkast of niet koel bewaard waardoor deze iets taaier zijn geworden, dan kunt u de stroopwafels enkele seconden opwarmen in de magnetron. Maar vers zijn onze stroopwafels altijd het lekkerst!

  Mensenwerk

  Bij het bakken van onze stroopwafels komt veel handwerk te pas. Denk aan het nauwkeurig afwegen van bloem en boter om tot het beste deeg te komen. Het mengen van een lekker zachte stroop, naar onze eigen unieke receptuur.

  Ondanks de onmisbare menselijke hand in ons productieproces, gaat het er in onze bakkerij toch iets anders aan toe dan in een ambachtelijke Goudse stroopwafelbakkerij uit de 19e eeuw. Onze stroopwafels worden namelijk met tientallen tegelijk gebakken in een speciale oven. Dat is noodzakelijk om zoveel mogelijk mensen de smaak van echte Markus stroopwafels te laten proeven.

  Dit is niet alleen de ambitie van onze bakkers, maar ook van de inpakkers die de stroopwafels controleren en met zorg in een zakje doen en van de technici die de machines controleren. Om nog maar te zwijgen over de schoonmakers die iedere week de karakteristieke ruitjes reinigen van de wafelijzers. Daarom kunnen we met recht zeggen dat onze stroopwafels met liefde gebakken zijn. Net als vroeger.

  Ambachtelijke stroopwafels van Markus uit Waddinxveen

  Onze verpakkingsmogelijkheden

  Stroopwafels verpakken onder private label of het personaliseren van een pakje stroopwafels is voor ons gesneden koek. Op die manier kunt u zich als marktbakker, naast het aanbieden van een vers product, extra onderscheiden met uw eigen verpakking en als bedrijf een origineel relatiegeschenk aanbieden aan uw (zakelijke) klanten en/of medewerkers. Bekijk onze assortimentspagina voor de mogelijkheden die wij aanbieden per klantgroep.

  Stroopwafels van Markus

  DE ECHTE STROOPWAFELS VAN MARKUS

  De Markus & Markus stroopwafel is met z’n heerlijk krokante koek en zachte roomboterstroop met recht ons vlaggenschip. Hij heeft een diameter van 85 mm en wordt standaard per 10 stuks verpakt.

  Mini stroopwafels van Markus

  MINI STROOPWAFELS VAN MARKUS

  Onze mini stroopwafel doet niet onder voor zijn grote broer en heeft dezelfde heerlijke smaak. De mini stroopwafel wordt standaard per 15 stuks verpakt en heeft een diameter van 60 mm.

  Onze stroopwafels worden bereid met natuurlijke ingrediënten. Ze zijn krokant, gevuld met een zachte stroop en met liefde gebakken.

  Martin Markus

  Glutenvrije stroopwafels van Markus & Markus uit Waddinxveen
  Glutenvrije stroopwafels

  Iedereen kan genieten van onze stroopwafels

  Ook wanneer u zich aan een glutenvrij (en/of lactosevrij) dieet houd, kunt u genieten van de lekkere stroopwafels van Markus. Onze glutenvrije stroopwafels worden gebakken in een specifiek ingerichte glutenvrije bakkerij. In deze bakkerij wordt uitsluitend glutenvrij gebakken, zodat mensen die geen gluten mogen, zo toch kunnen genieten van onze heerlijke stroopwafel.

  Vind een verkooppunt
  SPREEKBEURT

  Houd je spreekbeurt over stroopwafels

  Ben je op zoek naar een origineel onderwerp om je spreekbeurt over te houden? Kies dan voor stroopwafels! Stroopwafels zijn erg bekend en worden door veel mensen over de hele wereld gegeten. Naast dat stroopwafels super lekker zijn, komen jij en je klasgenoten er zo ook veel over te weten. Lees onze spreekbeurtinformatie maar eens door. Tip: deel na je spreekbeurt een verse stroopwafel van Markus uit voor een extra goed cijfer! Laat je ons via facebook weten wat voor cijfer je gekregen hebt?!

  Spreekbeurt downloaden
  Spreekbeurt over stroopwafels
  De lekkerste stroopwafels van Markus en Markus
  Stroopwafels van Markus en Markus bij de thee of koffie
  Samen genieten van de lekkerste stroopwafels van Markus
  De lekkerste stroopwafels van Markus uit Waddinxveen
  Stroopwafels van Markus en Markus
  Stroopwafels van Markus en Markus

  Verkooppunten

  STROOPWAFELS BIJ U IN DE BUURT

  Onze stroopwafels zijn te koop bij supermarkten, bakkerijen en markten. Zoek op uw plaats of postcode en vind onze stroopwafels bij u in de buurt.

  VERKOOPPUNTEN