Melding

  Bewaar berekening

  Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

  Aanhef *

  Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.

  Versturen
  Hoofdmenu
  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/av_markus_bakkerij_03_1_20160620_202408_20160620_231327.jpg

  Glutenvrije Stroopwafels van Markus

  De stroopwafels van Markus & Markus zijn het allerlekkerst. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de lekkerste stroopwafels. Daarom verkopen wij naast onze stroopwafels ook glutenvrije (en lactosevrije) stroopwafels voor onze klanten met een glutenallergie.

  Markus_pakje_glutenvrij_losse_wafels-71

  Gegarandeerd glutenvrij

  Hoewel sommige consumenten ervoor kiezen geen gluten te eten, zijn er ook Coeliakie-patiënten die in het geheel geen gluten mogen. Onze glutenvrije stroopwafels zijn 100% glutenvrij. We zorgen ervoor dat er geen gluten in de buurt van de wafels komen door te werken in een geheel glutenvrije stroopwafelbakkerij. Wilt u particulier glutenvrije stroopwafels kopen, gebruik dan onderstaande knop om deze online te bestellen!

  BESTEL GLUTENVRIJE STROOPWAFELS ONLINE

  Glutenvrij, lactosevrij en biologisch

  Onze glutenvrije stroopwafels bevatten geen gluten en geen lactose waardoor de stroopwafels ook lactosevrij zijn. Zo kunnen mensen met een lactosevrij dieet ook een kruimeltje meepikken.

  Wij bakken deze stroopwafels uitsluitend met biologische ingrediënten waardoor onze stroopwafels glutenvrij, lactosevrij en biologisch zijn - een heerlijk alternatief voor de traditionele stroopwafel

  Betaalbare glutenvrije koeken

  Mensen met een glutenallergie weten dat het produceren van glutenvrije producten een dure aangelegenheid is, wat helaas betekent dat deze producten aan de prijzige kant zijn.

  Markus & Markus kan haar glutenvrije stroopwafels echter tegen een goede prijs aanbieden. Zo kan iedereen genieten van de lekkerste stroopwafel van Nederland!

  Vers het lekkerst

  Glutenvrije stroopwafels van Markus & Markus kun je tot circa twee maanden na het bakken consumeren.

  Net als met gewone stroopwafels proef je het wanneer je de stroopwafels enkele weken geleden gekocht hebt. Ons advies: warm de glutenvrije stroopwafel ca. 7 seconden op in de magnetron. Daarnaast zijn ook de glutenvrije stroopwafels uitstekend in te vriezen.

  AV_Markus_Stroopwafels_072

  Glutenvrije stroopwafels kopen (particulier)

  Smaakt dit naar meer? Proef dan onze stroopwafel en ervaar zelf de unieke smaak en kwaliteit van onze glutenvrije stroopwafels. Er zitten 8 glutenvrije stroopwafels in een pakje. Onze glutenvrije stroopwafels zijn verkrijgbaar via:

  • onze bakkerijwinkel in Waddinxveen (vanaf 6 pakjes)
  • een supermarkt bij u in de buurt
  • brood-en banketbakkerijen
  • op de markt
  • online te bestellen via stroopwafels.online

  Twijfelt u over een verkooppunt voor glutenvrije stroopwafels? Neem dan gerust contact met ons op of zoek hieronder naar een verkooppunt bij u in de buurt.

  Glutenvrije stoopwafels verkopen (zakelijk)

  Wanneer u een glutenvrije winkel, supermarkt, bakkerij heeft of stroopwafels op de markt verkoopt en onze glutenvrije stroopwafels zou willen verkopen, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Neem contact met ons op via +31 (0)182 61 88 24 of via ons contactformulier

  Stroopwafels van Markus bij u in de buurt

  Vind een verkooppunt