Melding

  Bewaar berekening

  Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

  Aanhef *

  Versturen

  Stroopwafelactie organiseren?

  De lekkerste manier om geld in te zamelen!

  Wat kunt u nu beter aan de deur verkopen dan stroopwafels? Voor onze heerlijke kwaliteitsstroopwafel doet niemand de deur dicht. Stroopwafels zijn geen seizoensgebonden product en een stroopwafelactie komt dan ook altijd op het juiste moment. Stroopwafels lust namelijk iedereen!

  Veel mensen zijn niet alleen dol op stroopwafels, maar kennen Markus & Markus juist ook van de acties. Veel scholen en verenigingen die geldinzamelingsacties op touw zetten, kiezen dan ook voor onze verse stroopwafels. Markus & Markus ondersteunt de stroopwafelacties graag door de stroopwafels aan te bieden tegen een gunstig tarief. Een groot deel van de opbrengst kunt u dus al direct reserveren voor het goede doel! Bereken hieronder de geschatte opbrengst van uw actie.

  Bereken mijn opbrengst

  Geldinzamelactie met een lekkere nasmaak

  Markus & Markus stroopwafels zijn heerlijk krokant en zijn gevuld met een lekker zachte stroop. Behalve dat ze lekker smaken heeft een actie met Markus & Markus stroopwafels ook nog eens een heerlijke nasmaak in de vorm van een mooie opbrengst. Laat uw buren, familie en vrienden genieten!

  Markus & Markus stroopwafels zijn met liefde gebakken en dat proeft u. Voor meer informatie over een stroopwafelactie kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen via 0182-618824 of per e-mail. U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen.

  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/pakje-10-mockup_2_20160415_094154_20160620_230948.jpg
  Succes
  Error
  DE STROOPWAFELACTIE CALCULATOR

  Bereken zelf uw opbrengst!

  Hoeveel pakjes stroopwafels wilt u verkopen?

  Sleep het ruitje naar het verwachte aantal pakjes. Er zitten 15 pakjes in een doos verpakt.

  Uw berekening bestaat uit 1 doos stroopwafels.

  Wanneer u geïnteresseerd bent in een grotere hoeveelheid stroopwafels voor uw stroopwafelactie of verkoping dan met deze calculator kan worden berekend, mail ons dan voor een gespecificeerde offerte.

  Benieuwd hoeveel verkopers u nodig heeft voor deze actie?

  Op basis van onze jarenlange ervaringen met stroopwafelacties kunnen wij u adviseren hoeveel volwassenen en/of kinderen nodig zijn om een actie succesvol en soepel te laten verlopen.

  U heeft verkoper nodig voor deze stroopwafelactie.

  Met liefde bezorgd

  Wij bezorgen uw bestelling vanaf 75 pakjes met liefde. Wanneer u ervoor kiest de bestelling bij ons aan de bakkerij af te halen, krijgt u van ons een gereduceerde prijs per pakje stroopwafels.

  Vul uw gegevens in
  *
  *
  *
  *
  *
  *
  Adresgegevens
  *
  *
  *
  *
  Factuuradres
  *
  *
  *
  *
  Actiedatum
  Levering
  *
  *
  TEL UIT UW WINST

  Uw geschatte opbrengst

  Bovenstaande opbrengst is een schatting gebaseerd op onze jarenlange ervaring, prijsstelling en verwachte verkoopprijs. Hieraan kunt u geen rechten ontlenen.

  Uniek aan de stroopwafel van Markus & Markus!


  Veel handwerk

  We bakken onze stroopwafels met liefde en er komt veel handwerk aan te pas. Denk aan het dagelijks breken van honderden eieren. Het nauwkeurig afwegen van bloem en boter om tot het beste deeg te komen. Het mengen van een lekker zachte stroop, naar onze eigen unieke receptuur.

  LEES MEER


  Vanille versus kaneel

  In tegenstelling tot veel stroopwafels (en de meeste andere koeken) in het koekassortiment van uw supermarkt, worden onze stroopwafels niet met vanille, maar met kaneel op smaak gebracht. Vanille wordt veel gebruikt om de nare smaak van bindmiddelen te verbloemen, maar wij doen liever geen concessies aan de kwaliteit van onze stroopwafel.

  LEES MEER


  Vers het lekkerst

  Omdat we aan onze stroopwafels geen bind- en conserveermiddelen toevoegen is het belangrijk dat ze vers worden gegeten. Het liefst binnen twee weken na het bakken. Bewaar daarom uw gekochte stroopwafels in de koelkast, dan blijven ze langer vers.

  LEES MEER
  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/av_markus_bakkerij_02_1_20160620_230331.jpg
  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/av_markus_bakkerij_03_1_20160620_230331.jpg
  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/av_markus_bakkerij_06_2_20160620_230331.jpg
  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/av_markus_bakkerij_13_4_20160620_230331.jpg
  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/av_markus_bakkerij_12_3_20160620_230331.jpg

  Ervaringen om van te smullen

  Ik ben erg tevreden over de stroopwafelactie met Markus & Markus Stroopwafels. Iedereen vindt ze lekker en dat verkoopt érg fijn!
  Vereniging ...
  Voor onze leerlingen is het elk jaar een sport om zoveel mogelijk stroopwafels te verkopen. En met de kwaliteit van Markus & Markus is dat natuurlijk een eitje.
  Basisschool ...
  Stroopwafels zijn toegankelijk en lekker. Daarom is voor ons geld inzamelen geen last, maar leuk om met elkaar te doen. Wij kijken er altijd naar uit.
  STICHtING ...

  Meer weten over onze stroopwafels?

  Wij helpen u graag!

  ZELF BEREKENEN

  Een stroopwafelactie houden, stroopwafels in blik of in pot weggeven als relatiegeschenk of stroopwafels laten bakken bij u op locatie? Bereken zelf de verwachte opbrengst of kosten met onze handige rekentools.

  Stroopwafelactie/

  HEEFT U VRAGEN?

  Bel ons tijdens kantooruren op

  0182 61 88 24

  Bekijk ook onze veelgestelde vragen

  CONTACT

  Ambassadeur worden?

  Winkeliers, bakkers en marktbakker beschouwen wij als onze ambassadeurs. Wilt u ook ambassadeur worden van de lekkerste stroopwafel van Nederland? Neem dan contact met ons op of kijk op de pagina's voor Bakkerijen, Supermarkten en voor Marktbakkers.

  Contact