Melding

  Bewaar berekening

  Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

  Aanhef *

  Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.

  Versturen
  Hoofdmenu
  BakkenopLocatieHeader

  Stroopwafelkraam huren op locatie

  Een heerlijke beleving

  Heeft u binnen uw bedrijf iets te vieren? Een jubileum, open dag, of feestelijke opening? Of staat u op een beurs? Verras uw relaties met warme Markus stroopwafels van een stroopwafelkraam op locatie. De stroopwafelbakker komt naar u toe om ter plekke, op ambachtelijke wijze, onze onderscheidende stroopwafels te bakken. Uw gasten worden aangetrokken door de heerlijke geur, waarbij de smaak en beleving een blijvende herinnering zal zijn!

  Let op: Markus & Markus Stroopwafels verzorgt zelf geen stroopwafelkraam op locatie. Onderaan vindt u partners waarmee wij samenwerken. U kunt direct contact opnemen met deze partners voor een offerte op maat.


  Altijd een succes

  Stroopwafelkraam op locatie, verser kan niet!

  De geur van vers gebakken Markus stroopwafels in combinatie met een leuk aangeklede kraam staan garant voor de aandacht van de gasten op uw evenement.

  Onze oer-Hollandse lekkernij doet het altijd goed bij jong en oud. U ruikt het al van ver: de heerlijke geur van vers gebakken stroopwafels. Een stroopwafelkraam op locatie is altijd een originele en ambachtelijke beleving voor uw gasten. De stroopwafelkraam kan onderdeel zijn van uw stand tijdens een beursevenement om uw (aankomende) relaties te trakteren op een warme stroopwafel. In combinatie met onze portieverpakkingen met gepersonaliseerd inlegvel, om mee te geven aan uw gasten, is dit succes verzekerd!

  av_markus-kraam_06_1_20170712_133929
  De stroopwafelbakker van Markus komt bij u op locatie
  stroopwafels bakken op locatie
  Stroopwafels bakken op locatie

  Verkooppunten

  meer weten over een stroopwafelkraam op locatie?

  Neem contact op met onze partner 'De Wavelaer', zij helpen u graag met een offerte op maat:

  De Wavelaer Stroopwafels