Melding

  Bewaar berekening

  Vul het formulier beneden in om de berekening te bewaren.

  Aanhef *

  Door dit bericht te versturen geeft u aan dat u op de hoogte bent van onze privacyverklaring.

  Versturen
  Hoofdmenu
  Werken bij Markus

  We hadden wat 'ingrediënten' kunnen toevoegen. Maar dat hebben we niet gedaan.

  https://stroopwafelsvanmarkus.nl/uploads/av_markus_stroopwafels_080_1_20170309_111625_20170313_143033.jpg

  Welkom bij Markus & Markus Stroopwafels

  Met liefde gebakken

  Bij Markus & Markus maken we de lekkerste stroopwafel van Nederland. Dat zeggen wij niet alleen, maar iedereen die 'm heeft geproefd. Onze stroopwafels hebben een lekkere krokante koek met daartussen een heerlijk zachte stroop.

  Mensenwerk

  Bij het bakken van onze stroopwafels komt veel handwerk te pas. Denk aan het nauwkeurig afwegen van bloem en boter om tot het beste deeg te komen én het mengen van de lekker zachte stroop, naar onze eigen unieke receptuur.

  Ondanks de onmisbare menselijke hand in ons productieproces, gaat het er in onze bakkerij toch iets anders aan toe dan in een ambachtelijke Goudse stroopwafelbakkerij uit de 19e eeuw. Onze stroopwafels worden namelijk met tientallen tegelijk gebakken in een speciale oven. Dat is noodzakelijk om zoveel mogelijk mensen de smaak van echte Markus stroopwafels te laten proeven.

  Dit is niet alleen de ambitie van onze bakkers, maar ook van de inpakkers die de stroopwafels controleren en met zorg in een zakje doen en van de technici die de machines controleren. Om nog maar te zwijgen over de schoonmakers die iedere week de karakteristieke ruitjes van de wafelijzers reinigen. Daarom kunnen we met recht zeggen dat onze stroopwafels met liefde gebakken zijn. Net als vroeger.

  Wat maakt de Markus stroopwafel uniek?

  Stroopwafels van Markus & Markus uit Waddinxveen


  Veel handwerk

  We bakken onze stroopwafels met liefde en er komt veel handwerk aan te pas. Denk aan het nauwkeurig afwegen van bloem en boter om tot het beste deeg te komen en het mengen van een lekker zachte stroop; naar ons unieke familiereceptuur.

  LEES MEER

  Stroopwafels van Markus & Markus uit Waddinxveen


  KaneEL versus VANILLE

  In tegenstelling tot veel stroopwafels (en de meeste andere koeken) in het koekassortiment van de supermarkt, worden onze stroopwafels niet met vanille, maar met een vleugje échte kaneel op smaak gebracht. Vanille wordt veel gebruikt om de onaangename smaak van bindmiddelen te verbloemen, maar wij doen geen concessies aan de kwaliteit en smaak van onze stroopwafel.

  LEES MEER

  Stroopwafels van Markus & Markus uit Waddinxveen


  Vers het lekkerst

  Omdat we aan onze stroopwafels geen bind- en conserveermiddelen toevoegen is het belangrijk dat ze vers (en op kamertemperatuur) worden gegeten. Het liefst binnen twee weken na het bakken. Bewaar uw gekochte stroopwafels in de koelkast, dan blijven ze langer vers. Onze stroopwafels kunt u ook uitstekend invriezen om er op een later moment van te genieten.

  LEES MEER
  We bakken onze stroopwafels met liefde en er komt veel handwerk aan te pas.

  Gerrit, Chef Bakkerij

  Over Markus & markus stroopwafel

  Stroop zit ons in het bloed

  De naam Markus is onlosmakelijk verbonden met de stroopwafel. Stroop is ons met de paplepel ingegoten, want in 1965 begon opa Markus al met het bakken van stroopwafels, toen nog ‘siroopwafels’ genoemd.

  In 1978 startten zijn zoons Jan en Leo Markus hun eigen stroopwafelbakkerij. Martin Markus nam in 2007 de leiding van de bakkerij over van zijn vader en oom en in 2019 trad ook zijn broer, Martijn Markus, toe tot het familiebedrijf. Daardoor staan er vandaag de dag wederom twee broers aan het roer van Markus & Markus.

  Bij Markus & Markus staan kwaliteit en smaak centraal. Dáár onderscheiden wij ons dan ook mee. Het streven naar een grotere afzetmarkt mag niet ten koste gaan van onze stroopwafel. Groei is namelijk geen doel op zich, maar een middel om zoveel mogelijk mensen van onze lekkere stroopwafels te laten genieten!

  Wij bakken voor de smaakbewuste consument een ouderwets lekkere, met liefde bereide verse stroopwafel. De stroopwafel is zó bekend in Nederland en ver daarbuiten, en wordt door zoveel mensen gegeten, dat hij inmiddels tot ons Hollandse erfgoed gerekend mag worden.

  LEES MEER

  Stroopwafels van Markus & Markus uit Waddinxveen

  PROEF ONZE STROOPWAFEL

  Benieuwd waar u de stroopwafels van Markus kunt kopen? Zoek snel een verkooppunt bij u in de buurt!

  Stroopwafels van Markus & Markus uit Waddinxveen

  Relatiegeschenken

  Verras uw relaties met een origineel relatiegeschenk gevuld met de échte stroopwafels van Markus!

  Relatiegeschenken
  Stroopwafelactie Markus & Markus
  Geldinzamelactie met stroopwafels

  De lekkerste manier om geld in te zamelen

  Markus & Markus stroopwafels zijn heerlijk krokant en zijn gevuld met een lekker zachte roomboterstroop. Behalve dat ze lekker smaken heeft een stroopwafelactie met de stroopwafels van Markus ook nog eens een heerlijke nasmaak in de vorm van een mooie opbrengst voor het goede doel. Laat uw buren, familie en vrienden genieten!

  Start een stroopwafelactie
  Alleen A-kwaliteit grondstoffen zijn goed genoeg als ingrediënten voor onze stroopwafels.

  Wilco, Kwaliteitsdienst

  marktbakkers

  Verkoop de lekkerste stroopwafels van Nederland op de markt!

  De markt is natuurlijk de beste plek om te genieten van een warme superwafel, verse stroopwafels of een puntzak koekkruimels. Verkoopt u stroopwafels op de (week)markt, braderieën of tijdens evenementen of wilt u een stroopwafelkraam beginnen? Verkoop een onderscheidend product en kies voor de kwaliteit en smaak van echte Markus & Markus stroopwafels. De fijnproevers weten u direct te vinden en komen op de heerlijke geur van uw versgebakken stroopwafels af. Word ook ambassadeur van de lekkerste stroopwafels van Nederland!

  LEES MEER
  Supermarkt, bakkerij en speciaalzaak

  Stroopwafels met liefde gebakken, vers geleverd bij u in de winkel!

  De smaakbewuste consument van vandaag de dag heeft behoefte aan een eerlijk kwaliteitsproduct met een uitgesproken smaak. De smaak van onze stroopwafel is onderscheidend door toevoeging van een vleugje kaneel. Met de krokante koek en een zachte stroop vormt onze stroopwafel een prachtige aanvulling op uw vers assortiment, of u nu een supermarkt, bakkerij of speciaalzaak hebt.

  LEES MEER

  Berekenen

  ZELF BEREKENEN

  Een stroopwafelactie houden, stroopwafels als relatiegeschenk weggeven of stroopwafels laten bakken bij u op locatie? Bereken zelf de verwachte opbrengst of kosten met onze handige rekentools.

  Stroopwafelactie

  Telefoon

  meer weten over onze stroopwafels?

  Bel ons tijdens kantooruren op

  0182 61 88 24

  of bekijk onze veelgestelde vragen.

  CONTACT

  Ambassadeur

  Ambassadeur worden?

  Winkeliers, brood- en banketbakkers en marktbakkers beschouwen wij als onze ambassadeurs. Ook ambassadeur worden van de lekkerste stroopwafel van Nederland?

  Marktbakkers